2360 Gyál, Wesselényi utca 40. iroda: 3620 383 2269 mobil: 3620 993 7708 vfarkashazbaukft@gmail.com

Bemutatkozás

2002-ben kezdtünk el gipszkartonozási munkák kivitelezésével foglalkozni, amely munkakör fokozatosan bővült lakások, házak és közületek felújításával.

Munkánkat rövid idő alatt, magas minőségben végeztük / végezzük így megbízóink száma folyamatosan emelkedik, bővül. Jól képzett, színvonalas munkát végző csapatunk magas szinten, minőségi anyagok felhasználásával végezte / végzi a munkálatokat, Budapesten és Pest megye egész területén, tekintettel a lakók mindennapi életére.

Az évek során megszerzett gyakorlat és tapasztalat birtokában kezdtük el családi házak, ikerházak és társasházak építését és értékesítését, amely a fő tevékenységi körünkké vált. 2016-ban bővítettük ki cégünk profilját gépi földmunkák és tömegáru-szállítás szolgáltatásokkal. Az ehhez szükséges gépparkot fokozatosan fejlesztjük, mára szinte minden típusú földmunkát el tudunk vállalni.

Célunk biztos megoldást nyújtani megrendelőink számára és igényeiket maximálisan kielégíteni. A Farkas Ház Bau nem csak épít, mi otthon teremtünk családok számára.